Blok 72 - Dr Ivana Ribara

Šifra nekretnine : 1699

Prodaja 60.000 € - Stan
22.00 m20.5 SobeCG Nisko prizemlje/VI  Štampaj
Lokacija: Blok 72+ Ulica: Dr Ivana Ribara+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Odlična garsonjera na lepoj lokaciji. U neposrednoj blizini prevoza, škole, vrtića i svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Odličan kako za život tako i za investiciju.
PROSTORIJE: predsoblje, višenamenska prostorija, spavaća soba, kupatilo.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • PRISTUP:Lift
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Blok 63 - Nehruova

2.5 | 75m2 | 165.000 €
Odličan dvoiposoban sdtan adaptiran u troiposoban. Lep raspored prostorija sa izlazom na terasu iz dnenog boravka. Uknjižen na 75kvm. Mogu i kreditni kupci. Zamenjena elektroinstalacija i postavljena ALU stolarija. Stan je svetao, zapadno orjentisan iznad stana kosi krov. U blizini škole, vrtića i drugih infastrukturnih sadržaja. Parking ispred zgrade. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, terasa, podrum.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Blok 62 - Jurija Gagarina

3.0 | 71m2 | 168.000 €
Na prodaju stan sa odličnom strukturom, moguća adaptacija u 3.5. U izvornom stanju. Stan ima otvoren pogled na zelenilo u blizini škole, igrališta i svih neophodnih sadržaja za ugodan život. Na četvrtom spratu u zgradi sa 2 lifta i video nadzorom. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatilo, terasa.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Blok 12 (YUBC) - Bulevar Mihaila Pupina

3.0 | 77m2 | 320.000 €
Prodaje se renoviran opremljen stan u YUBC, Orijentisan je suprotno od Bulevara te je veoma tih i udoban za život. Poseduje veliku terasu od 30kvm, koja je zastakljena ALU stolarijom. Veoma svetao i kvalitetno renoviran. Veoma brzo useljiv, odnosno ako se kupuje kao investicija može se preuzeti trenutni zakupac. Stan je celina sastavljena od dva stana. Oba su uknjižena na svoju punu kvadraturu. Bez obzira na uknjižbu prodaja samo za keš kupce, zbog spajanja. Vlasnik stana poseduje i garažu koja nije uslov prodaje - već dodatna mogućnost. Garaža je u nivou -1, ima 28kvm, uknjižena i cena je 50000. Mogućnost korekcije cene ukoliko se kupuje zajedno stan i garaža. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: dnevno soba, kuhinja, trpezarija, 2 spavaće sobe, 2 mokra čvora, velika zastakljena terasa.
Detaljnije