Šifra nekretnine : 1663

Prodaja 129.000 € - Stan
66.00 m23.0 SobeCG XII/XII  Štampaj
Lokacija: Vojvode Stepe+ Ulica: Kostolačka+ Telefonskih linija: 1 

Prodaje se na fantastičnoj lokaciji. U blizini više fakulteta. Stan idealan kako za život tako i za izdavanje. Potrebno je sređivanje. Lift ide do 11. sprata. Poseduje dve terase i rpuža otvoren pogled na ceo grad. Nalazi se i posred Vojvode Stepe te su svi infrastrukturni objekti na pešačkoj udaljenosti.
PROSTORIJE: dnevna soba, kuhinja, 2 spavaće sobe, špajz, kupatilo, 2 terase.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • STANJE:Odmah useljiv
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Lipovica - Brđanska

2.5 | 104m2 | 136.500 €
U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji zidan kvalitetnim i modernim materijalima. Stan se nalazi u staroj Lipovici na glavnom putu za Ripanj na stotinak metara od bazena Horizont. Ceo objekat je ograđen zidanom ogradom oko 3 metra visine. Staze su od prirodnog kamena, okruženje i samo dvorište je uređeno i sa puno zelenila i četinara. Odličan je za sve koji hoće da se sklone od gradske gužve i vreve a opet u blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Prošao je gasovod, uvedena gradska voda, optički internet. U blizini su dve autobuske linije za Vidikovac i Banjicu. Sam objekat ima građevinsku dozvolu i čeka se tehnički prijem i dobijanje upotrebne dozvole, odnosno uknjižba u katastru neposrednosti. Svaki stan poseduje 2 parking mesta i deo dvorišta za lične potrebe, letnjikovac, roštilj i sl. Za svaku preporuku. Odmah useljivo. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, toalet, kupatilo, 2 spavaće sobe, terasa.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Ripanj - Brđanska

1.5 | 62m2 | 111.600 €
U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji zidan kvalitetnim i modernim materijalima. Stan se nalazi u staroj Lipovici na glavnom putu za Ripanj na stotinak metara od bazena Horizont. Ceo objekat je ograđen zidanom ogradom oko 3 metra visine. Staze su od prirodnog kamena, okruženje i samo dvorište je uređeno i sa puno zelenila i četinara. Odličan je za sve koji hoće da se sklone od gradske gužve i vreve a opet u blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Prošao je gasovod, uvedena gradska voda, optički internet. U blizini su dve autobuske linije za Vidikovac i Banjicu. Sam objekat ima građevinsku dozvolu i čeka se tehnički prijem i dobijanje upotrebne dozvole, odnosno uknjižba u katastru neposrednosti. Svaki stan poseduje 2 parking mesta i deo dvorišta za lične potrebe, letnjikovac, roštilj i sl. Za svaku preporuku. Odmah useljivo. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, toalet, kupatilo, spavaća soba, terasa.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lipovica - Brđanska

4.0 | 149m2 | 163.000 €
U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji zidaN kvalitetnim i modernim materijalima. Stan se nalazi u staroj Lipovici na glavnom putu za Ripanj na stotinak metara od bazena Horizont. Ceo objekat je ograđen zidanom ogradom oko 3 metra visine. Staze su od prirodnog kamena, okruženje i samo dvorište je uređeno i sa puno zelenila i četiranara. Odličan je za sve koji hoće da se sklone od gradske gužve i vreve a opet u blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Prošao je gasovod, uvedena gradska voda, optički internet. U blizini su dve autobuske linije za Vidikovac i Banjicu. Sam objekat ima građevinsku dozvolu i čeka se tehnički prijem i dobijanje upotrebne dozvole, odnosno uknjižba u katastru neposrednosti. Svaki stan poseduje 2 parking mesta i deo dvorišta za lične potrebe, letnjikovac, roštilj i sl. Za svaku preporuku. Odmah useljivo. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, toalet, kupatilo, 3 spavaće sobe, terasa.
Detaljnije