Trošarina - Bulevar oslobođenja

Šifra nekretnine : 1599

Prodaja 299.000 € - Stan
108.00 m23.0 SobeCG III/III  Štampaj
Lokacija: Trošarina+ Ulica: Bulevar oslobođenja+ Telefonskih linija: 1 

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji preko puta Bajforove šume. Trostrano orjentisan i sam na spratu. Postoji mogućnost nadogradnje. Dobra povezanost sa gradom. U blizini škole, vrtića, marketa i drugih strukturnih sadržaja. Uknjižen.
PROSTORIJE: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, 2 spavaće sobe, 2 mokra čvora, 2 terase.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • UREĐAJI:Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Voždovac - Vojovode Stepe

2.5 | 73m2 | 190.000 €
U prilici smo da vam ponudimo komforan stan u najlepšem delu ulice Vojvode Stepe. Nalazi se u zgradi od crvene fasadne cigle i održavanom ulazu. Uknjižen. Pogodan za višečlanu porodicu. Odmah useljiv. Pogodan i za izdavanje. PROSTORIJE: predsoblje, trpezarija, kuhinja, dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupatilo, terasa
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lipovica - Brđanska

4.0 | 149m2 | 163.000 €
U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji zidaN kvalitetnim i modernim materijalima. Stan se nalazi u staroj Lipovici na glavnom putu za Ripanj na stotinak metara od bazena Horizont. Ceo objekat je ograđen zidanom ogradom oko 3 metra visine. Staze su od prirodnog kamena, okruženje i samo dvorište je uređeno i sa puno zelenila i četiranara. Odličan je za sve koji hoće da se sklone od gradske gužve i vreve a opet u blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Prošao je gasovod, uvedena gradska voda, optički internet. U blizini su dve autobuske linije za Vidikovac i Banjicu. Sam objekat ima građevinsku dozvolu i čeka se tehnički prijem i dobijanje upotrebne dozvole, odnosno uknjižba u katastru neposrednosti. Svaki stan poseduje 2 parking mesta i deo dvorišta za lične potrebe, letnjikovac, roštilj i sl. Za svaku preporuku. Odmah useljivo. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, toalet, kupatilo, 3 spavaće sobe, terasa.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lipovica - Brđanska

2.5 | 104m2 | 136.500 €
U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji zidan kvalitetnim i modernim materijalima. Stan se nalazi u staroj Lipovici na glavnom putu za Ripanj na stotinak metara od bazena Horizont. Ceo objekat je ograđen zidanom ogradom oko 3 metra visine. Staze su od prirodnog kamena, okruženje i samo dvorište je uređeno i sa puno zelenila i četinara. Odličan je za sve koji hoće da se sklone od gradske gužve i vreve a opet u blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Prošao je gasovod, uvedena gradska voda, optički internet. U blizini su dve autobuske linije za Vidikovac i Banjicu. Sam objekat ima građevinsku dozvolu i čeka se tehnički prijem i dobijanje upotrebne dozvole, odnosno uknjižba u katastru neposrednosti. Svaki stan poseduje 2 parking mesta i deo dvorišta za lične potrebe, letnjikovac, roštilj i sl. Za svaku preporuku. Odmah useljivo. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, toalet, kupatilo, 2 spavaće sobe, terasa.
Detaljnije